FESTES

La Festa de la Granja del Morell reuneix més de 200 persones

Amb música, sopar a la fresca, caminada, inflables o un "escape room" a l'aire lliure

per ReusDigital, 4 de juliol de 2022 a les 09:35 |
Una imatge de la festa | Cedida
Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc al Morell la Festa de la Granja. Un esdeveniment que, després dels dos anys de pandèmia, ha recuperat el seu format habitual de dos dies amb propostes per a tots els gustos: música, sopar a la fresca, caminada, inflables o un escape room a l’aire lliure.

“Tothom tenia moltes ganes d’una Festa de la Granja com les de sempre”, han dit les dues regidores de Cultura i Festes, M. Jesús Valldosera i Mònica Casas, “i per això hem recuperat les propostes de sempre i hem mantingut l’escape room, com l’any passat, que va ser un èxit i va agradar molt a tothom”.

De fet, “es nota en cada festa a la Granja que la gent se l’estima i que nosaltres estem sumant tots els esforços perquè aquest lloc tan emblemàtic sigui encara més proper i més amable per a tota la ciutadania del nostre poble”, ha exposat al seu torn Judit Fernández, regidora de Granja i Francolí.

Divendres a la tarda, al voltant d’unes 180 persones van participar en la caminada fins a la Granja dels Frares i, en arribar, es va fer un sopar de carmanyola. Després, Músics de Carrer-Tribut a Txarango van ser els encarregats de posar música a la nit, i amb un DJ la festa es va allargar fins a la matinada.

Ja dissabte, la festa va continuar amb un escape room a l’aire lliure, amb 10 grups familiars que hi van prendre part, i atraccions inflables. La tradició i la cultura popular també van tenir el seu espai, amb la missa a l’ermita i l’actuació del Ball de Capgrossos petits de l’Embruix. I a la nit, sopar popular a la fresca amb més de 200 assistents. Un àpat de pa amb tomàquet i embotit, gelat per postres, aigua i vi. I després, més música amb Agustín Aspa y su grupo Habana.

Les dues regidores de Cultura i Festes han apuntat aquest dilluns que ha estat “un cap de setmana rodó, amb una alta participació, amb un ambient molt bonic i que obre les portes a un mes de juliol que morellenques i morellencs viuen de portes enfora i de forma molt festiva”. Alhora, agraeixen “la feina de totes les entitats col·laboradores, la Comissió de Festes, Protecció Civil, la brigada municipal i la Guàrdia Municipal”.

Una cita que estrena un mes de juliol que seguirà amb la 6a edició de l’Apatapa, del 15 al 17, i la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén, del 22 a l’1 d’agost.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: