1 de 10
ESPECTACLES

La companyia cambrilenca Matito presenta el nou espectacle «Quan el sol se'n va a la posta»

És una producció de titelles que s'estrena el 14 de juliol al parc del Pescador, en el marc de la Festa de la Mare de Déu del Carme

Una imatge del muntatge | Cedida
per J.M., Reus, Catalunya | 9 de juliol de 2022 a les 16:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La companyia de teatre de titelles cambrilenca Matito presentarà el seu nou espectacle Quan el sol se'n va a la posta el proper 14 de juliol (a les 10 de la nit) al parc del Pescador de Cambrils, en el marc de la Festa de la Mare de Déu del Carme.

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha subvencionat la producció d'aquesta obra, basada en un recull i testimoni de la cultura popular del Baix Camp, Cambrils, el Priorat i la Ribera d'Ebre. El seu director, Arnau Colom, va presentar el projecte a la Línia C de la convocatòria oberta pel Departament de Cultura de l'Ajuntament, que té per objectiu subvencionar a persones físiques o jurídiques mercantils de l'àmbit cultural que proposin activitats culturals, projectes creatius, de recerca o de difusió cultural puntuals o extraordinaris que es duguin a terme al municipi de Cambrils o el beneficiïn especialment.

A més de rebre la subvenció, durant la segona quinzena de juny, Arnau Colom ha estat fent una residència artística al Centre Cultural Municipal de Cambrils per dur a terme part de la creació artística juntament amb altres integrants del projecte. Matito és una companyia amb projecció nacional i internacional que crea i exhibeix espectacles familiars de titelles i objectes, incorporant el territori a les seves creacions com a base creativa, especialment el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: