FIRES I MOSTRES

L'impacte de la Fira Multisectorial de Cambrils, xifrat en 5,6 milions

Suposa un augment de 500.000 euros en comparació amb l'edició de 2019

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 30 de juny de 2022 a les 13:47 |
Públic a la fira cambrilenca | Cedida
La Fira Multisectorial de Cambrils va tancar la seva 63a edició "amb molt bona nota", segons s'ha apuntat aquest migdia de dijous, en un comunicat. L'informe de públic i impacte econòmic fet durant l'esdeveniment constata que la mostra ha tornat, després de la pandèmia, "amb més que bona salut que mai". L'impacte econòmic ha augmentat en 500.000 euros respecte l'edició anterior, situant-se en un total de més de 5.609.259 euros (per sobre, doncs, dels 5.125.839 euros del 2019).

En aquesta línia, l'estudi realitzat destaca que per cada euro invertit des del municipi, el retorn ha estat de 46,5 euros. A més, en el conjunt de la fira s'han generat una seixantena de llocs de treball a temps complert. "Aquestes xifres són molt bones i ens demostren que la Fira de Cambrils ha tornat amb més força que mai. Estem molt satisfets per la feina feta", ha indicat el regidor de Promoció Econòmica, Juan Carlos Romera.

A banda, la despesa mitjana que han fet els més de 40.000 visitants de la fira també ha augmentat, concretament en 10 euros més que el 2019. D'aquesta manera, cada visitant ha fet una despesa mitjana de 95 euros.

La 63a edició ha estat puntuada amb un "notable alt" pels usuaris. Un resultat final de 8,5, s'ha precisat, que es manté des de la darrera edició de l'esdeveniment. Quant al perfil del visitant a la mostra, més de la meitat dels assistents són de Cambrils i van anar a la fira amb la família. Per a l'organització és "rellevant" que més d'un 80% dels visitants van ser de la demarcació. Reus, Tarragona, Mont-roig, Vila-seca o Salou són les altres ciutats amb més presència de visitants.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: