1 de 10
JUDICIAL

Els pèrits del cas dels lloguers de Torredembarra diuen que les possibles irregularitats no tenen conseqüències penals

Els experts insisteixen que els informes del secretari no eren preceptius i que els expedients tenien "solidesa tècnica"

L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, abans de començar el judici per la peça 1 del cas Torredembarra. | Mar Rovira / Eloi Tost
per Redacció, Tarragona | 29 de juny de 2022 a les 16:32 |
Els pèrits del cas dels lloguers de Torredembarra han assegurat que si es van cometre irregularitats en el procediment dels contractes de lloguers de dos locals del municipi l'any 2011 no tindrien conseqüències jurídiques.

Els experts consideren que aquestes suposades irregularitats es podien esmenar. A més, han remarcat que els expedients tenen una "solidesa tècnica" i que els criteris de "singularitat" i "idoneïtat" -per permetre la contractació directa dels immobles- estaven justificats. En la quarta jornada del judici de la peça separada 1, els pèrits, proposats per les defenses, també han insistit que els informes del secretari no eren preceptius i que van distorsionar la tramitació dels expedients.

També han indicat que l'alcalde Daniel Masagué tenia delegades les competències de responsabilitat finals a la Junta de Govern Local, òrgan que aprova els expedients.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: