1 de 10
OCI

Més de 200 activitats d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana

Hi ha opcions destinades a tots els públics, i molt especialment a la família

Imatge d'arxiu del parc del Pinar de Perruquet | lapinedaplatja.info
per M.B., Reus, Catalunya | 29 de juny de 2022 a les 12:50 |
Aquest article es va publicar originalment el 29 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada any en aquestes èpoques, torna el programa d'activitats d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana, elaborat per l'Ajuntament i el Patronat Municipal de Turisme, amb un ventall d'opcions destinades a tots els públics, i molt especialment a la família.

El programa d'activitats va començar el passat 19 de juny amb la Mostra d’artesans que té lloc a la Pineda, i finalitzarà el dia 1 de setembre amb un espectacle d’Accions en Poesia a la Biblioteca. Entre les gairebé 200 activitats programades per enguany, destaquen les activitats esportives a la Pineda, el cinema a la fresca al parc del Pinar de Perruquet, les organitzades per la Biblioteca Municipal i el Club d’experiències, una activitat de conscienciació sobre el medi ambient i el reciclatge, adreçada al públic familiar.

En aquest sentit, al llarg de l’estiu, s’oferiran experiències entorn a la tortuga babaua, la moda upcycling, la prevenció de residus, la recollida selectiva i la cura i preservació de la platja.

Cal destacar també les activitats organitzades per les associacions de veïns dels diversos barris i les activitats continuades, com ara les exposicions al Castell, a la Biblioteca; les visites a la Séquia Major i al Museu del Celler, i el Club Infantil que s’iniciarà l’1 de juliol i finalitzarà el 31 d’agost.

Descarregueu-vos el Programa d'activitats d'estiu a Vila-seca, la Pineda i la Plana (2022).
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: