1 de 10
PATRIMONI

L’Hospitalet presenta una escultura d'«El Petit Príncep» al passeig marítim

És obra de l’artista David Callau

Imatge de detall de l'escultura | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 29 de juny de 2022 a les 12:38 |
En el marc de la festa de Sant Pere, el passat dimarts, 28 de juny es va presentar al passeig marítim de l'Hospitalet de l'Infant una escultura que ret homenatge a Antoine de Saint-Exupéry, l'autor d'El Petit Príncep.

L'Ajuntament va encarregar aquesta obra al reconegut artista cambrilenc David Callau, que utilitzant l'acer corten i la ceràmica com a materials, ha representat una esfera terrestre on s'hi troben alguns dels personatges del llibre El Petit Príncep i elements representatius del municipi com ara el mar, el vent, la muntanya, i la figura festiva del Cavallet de Mar.

El monument, ubicat a l'altura de la plaça dels Pins, amb els personatges mirant al mar en direcció a la platja del Torn, inclou un faristol amb informació sobre la vinculació de Saint-Exupéry amb l'Hospitalet de l'Infant, que ha documentat l'historiador local Alfons Tejero.

Aquesta és una de les inversions que ha fet l'Ajuntament "per millorar l'estètica de la façana litoral, a més d'instal·lar-hi unes lletres gegants amb el nom del poble i un logotip gran de Turisme", segons fonts municipals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: