1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

​Mont-roig del Camp rebrà 2,6 milions per impulsar projectes de sostenibilitat turística

És l’únic municipi del Camp de Tarragona que rebrà finançament de l’Estat i de la Generalitat

Mont-roig és l'únic municipi del Camp de Tarragona que rebrà finançament | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 28 de juny de 2022 a les 16:30 |
Aquest article es va publicar originalment el 28 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Mont-roig del Camp rebrà 2,6 milions d’euros dins el Programa de Plans de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2022. La proposta presentada pel consistori per millorar l’oferta turística del municipi ha estat l’única seleccionada del Camp de Tarragona en la convocatòria d’enguany. 

Crear una nova xarxa d’itineraris saludables, instal·lar punts de càrrega de vehicles elèctrics i digitalitzar l’oferta turística són algunes de les accions que s’impulsaran amb aquest pla. El projecte, valorat en 3,9 milions d’euros, està finançat a parts iguals per l’Ajuntament, el govern de l’Estat i la Generalitat.

Es finançaran onze accions dins el Pla de Sostenibilitat TurísticaL’objectiu del programa és impulsar la transformació de les destinacions turístiques cap a un model basat en la sostenibilitat mediambiental, socioeconòmica i territorial. L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha assegurat que el projecte “ens permetrà millorar el nostre atractiu turístic i, sobretot, encaminar-lo cap al turisme sostenible i respectuós”. 

Dins el Pla de Sostenibilitat Turística es finançaran 11 accions diferents, entre els quals la creació de l’Ecoteca, un centre per fomentar l’economia circular a Miami Platja; una xarxa d’itineraris saludables i deu punts de recàrrega de vehicles elèctrics. A més d’un pla de digitalització de l’oficina de turisme de Mont-roig, el projecte d’urbanització de la plaça Girona i la implantació d’un aparcament cobert per a bicicletes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: