1 de 10
MÚSICA

Els Pets presenten «1963» en concert al Castell de Miravet

En el marc del festival Mirarock, el dissabte 2 de juliol, amb Maria Jacobs com a artista convidada

Falin Cáceres, Lluís Gavaldà i Joan Reig, Els Pets | Adrià Costa
per M.B., Reus, Catalunya | 28 de juny de 2022 a les 12:30 |
Els Pets presentaran aquest dissabte 2 de juliol, al castell de Miravet, el seu darrer disc 1963 (RGB) en un concert que suposarà la seva estrena musical a la població ebrenca. El concert es fa dins del festival Mirarock, que recupera el format habitual després de dos anys afectat per la pandèmia.

El concert té un aforament de 800 persones, amb el públic a peu dret en el recinte interior del castell. L’hora d’inici està prevista a dos quarts d'11 de la nit amb l’actuació de Maria Jacobs, que presentarà al Mirarock el seu tercer disc Et porto escrit (Música Global). 

El plat fort de la nit començarà a mitjanit, amb Els Pets. El trio tarragoní interpretarà al castell de Miravet les cançons de 1963, el tretzè disc de la seva carrera. Els Pets també interpretaran també algunes de les cançons que han marcat la seva carrera i que ja formen part de la història musical del país.

El festival Mirarock l’organitzen l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i l’Ajuntament de Miravet "amb la voluntat de contribuir a enfortir l’oferta cultural d’estiu a la zona i apropar el patrimoni cultural i monumental català al públic més jove", segons s'ha apuntat des de l'organització.

Venda d’entradesLes entrades per al concert es poden adquirir de forma anticipada, al preu de 12 euros, a través de la plataforma en línia Entradium i a l’Ajuntament de Miravet. Els menors de 16 anys hauran d’anar obligatòriament acompanyats d’un adult.

L’organització habilitarà un servei d’autobús gratuït per accedir al castell dues hores bans de començar el concert i dues hores després de la seva finalització. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: