1 de 10
EMPRENEDORIA

S'obre la convocatòria per optar als Premis Emprèn 2022 de la Diputació

La dotació econòmica d'enguany s'incrementa fins als 43.000 euros en total

El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les seves set categories | Pexels
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 28 de juny de 2022 a les 10:05 |
La Diputació de Tarragona convoca una nova edició dels Premis Emprèn, que impulsen projectes empresarials nascuts al Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i el Baix Penedès "amb l'objectiu de contribuir a l'aparició de noves iniciatives i generació d'ocupació de qualitat". Enguany, coincidint amb la 10a edició, els Premis Emprèn tornen renovats, amb noves categories i amb més premis. La dotació econòmica del certamen ha incrementat enguany en gairebé un 23%, assolint els 43.000 euros en total. Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar fins a l'1 d'agost.

Els Premis Emprèn estan adreçats a les persones emprenedores que vulguin posar en marxa un projecte empresarial o que l'hagin iniciat a partir de l'1 de juliol de 2019. El concurs està dirigit a projectes que tinguin seu social a la demarcació de Tarragona i que s'hagin de desenvolupar en aquest àmbit territorial. El certamen premiarà amb 4.000 euros el guanyador de cadascuna de les set categories del certamen, dues més que en les edicions anteriors: Turisme i experiències; Cultura; Innovació en l'àmbit de la salut; Transformació digital; Transició ecològica, energètica i alimentària, Emprenedoria social i Repte demogràfic. A més, el jurat podrà atorgar fins a 15 reconeixements a altres projectes participants, que s'enduran un premi de 1.000 euros cadascun.

Els 22 projectes premiats també rebran assessorament tècnic per part de la Diputació de Tarragona o de les seves entitats col·laboradores. A la web www.dipta.cat/empren/premis es pot trobar tota la informació relacionada amb el certamen. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: