1 de 10
SALUT

L'Hospital Sant Joan incorpora una Unitat de Deteriorament Cognitiu

Per atendre pacients derivats dels Serveis d’Atenció Primària de les comarques del Baix Camp i el Priorat

L'Hospital Sant Joan de Reus | Jonathan Oca
per M.B., Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 16:53 |
L’Hospital Sant Joan de Reus ha incorporat, recentment, una Unitat de Deteriorament Cognitiu per atendre, en règim ambulatori, pacients amb trastorns cognitius i demència i de conducta.

Constituïda per un equip multidisciplinari format per especialistes en neurologia, neuropsicologia, geriatria, infermeria i treball social, té per objectiu realitzar el diagnòstic i el seguiment de l’evolució de la malaltia i, alhora, donar suport especialitzat a les famílies.

Per als experts "la clau és oferir una atenció integral al malalt, establint un diagnòstic clar per tal d’aplicar el millor tractament en cada cas (sigui farmacològic o de psicoestimulació) i, alhora, donar suport als familiars tant des del punt de vista assistencial com psicològic o fins i tot legal".

La Unitat atén, de dilluns a divendres entre les 8 del matí i les 4 de la tarda, pacients que han estat derivats dels Serveis d’Atenció Primària de les comarques del Baix Camp i el Priorat així com també dels diferents serveis mèdics de l’Hospital. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: