ACTIVITATS D'ESTIU

Torna l'experiència «Descobreix el Port» amb la Golondrina Tarragona Blau

Els divendres i dissabtes de juliol i d'agost

per E.R., Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 16:22 |
La Golondrina Tarragona Blau | Cedida
El Port Tarragona amplia l’experiència Descobreix el Port amb la Golondrina Tarragona Blau oferint noves places els divendres i dissabtes dels mesos de juliol i agost a les 7 de la tarda. El passeig donarà el tret de sortida els divendres i dissabtes 1 i 2 de juliol i, estarà en actiu el 15-16, 22-23, 29 i 30 de juliol. I durant el mes d’agost el 5-6, 12-13, 19- 20 i 26-27. La sortida serà des del moll de Pescadors al Serrallo. Les persones interessades a participar en aquestes noves visites podran fer la seva reserva mitjançant la plataforma Entradium. 

Ja s'han posat disposició dels interessats les invitacions del mes de juliol i, més endavant, sortiran les del mes d’agost. La coneguda Golondrina, des del Moll de Pescadors, permetrà redescobrir la ciutat de Tarragona des del mar. L’excursió marítima comença amb la rebuda, per part de la tripulació, als nous i noves visitants.

Amb una catifa per rentar les sabates i un gel hidroalcohòlic per a les mans es prepara a les persones per embarcar en una experiència d’una hora de durada, aproximadament. Des de l’embarcació es pot gaudir de la façana de la vila marinera del Serrallo i, des d’allà, s’endinsa a la mar per veure els molls, les instal·lacions i el desenvolupament de les obres del que serà el nou moll de Balears. El recorregut, acompanyat amb una veu en off, va explicant, pas a pas amb descripcions, comentaris, anècdotes i història dels emplaçaments que es van visualitzant. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: