MÚSICA

Torna la Daurada Escena, el Festival Líric Internacional

L'Hospitalet de l'Infant, Cambrils i Tarragona acolliran tres concerts durant el mes d'agost

La Daurada Escena torna els dies 7, 14 i 25 d'agost | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 12:21 |
El Festival Líric Internacional torna a l'Hospitalet de l'Infant, Cambrils i Tarragona aquest mes d'agost. La Daurada Escena arriba amb la seva quarta edició i tres concerts per part de cantants reconeguts en el panorama de la música lírica.

La Daurada Escena oferirà concerts el 7, el 14 i el 25 d'agostEl diumenge 7 d'agost, la soprano Leonor Bonilla acompanyada de la pianista Marta Pujol encetaran la Daurada Escena al Seminari de Tarragona. El 14 d'agost, la música lírica es traslladarà a l'església de Sant Pere de Cambrils de la mà de la soprano Laura Brasó, el baríton Carlos Daza i el tenor Marc Sala junt amb el pianista Josep Burforn.

Finalment, el concert que clourà el Festival Líric Internacional tindrà lloc a l'Auditori de l'Hospitalet de l'Infant el dijous 25 d'agost. Serà a càrrec de la soprano Serena Sáenz Molinero, guanyadora de la darrera edició del concurs Montserrat Caballé, acompanyada de Rubén Fernández Aguirre al piano.

Les entrades estan disponibles a la pàgina webLa Daurada Escena complementarà l'oferta musical de qualitat al Baix Camp i, especialment, a l'Hospitalet de l'Infant, arribant tot just després del Festival Internacional de Guitarra que se celebrarà el mes de juliol. Segons l'alcalde d'aquest municipi, Alfons Garcia, "és una oportunitat per mostrar la nostra presència i convertir-nos en un petit referent que ens agradaria ser a la Catalunya sud". Les entrades estan disponibles a través de la pàgina web i tenen un preu d'entre 25 i 35 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: