1 de 10
BROSSA

Prova pilot de recollida porta a porta de residus orgànics a Cambrils

Als comerços alimentaris i a la restauració del barri del Port

La prova pilot comença pels establiments de la restauració i als comerços del barri del Port | Estel Romeu
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 11:50 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament de Cambrils, a través de l'empresa de serveis comarcals mediambientals Secomsa, començarà una prova pilot de recollida porta a porta de la matèria orgànica comercial a partir de l'1 de juliol als comerços alimentaris i a la restauració del barri del Port de Cambrils. Actualment, la recollida porta a porta ja s'està realitzant amb la fracció de paper i cartró. La prova pilot consistirà en recollir la matèria orgànica cada dia dels establiments alimentaris, que a les 12 de la nit hauran de treure el contenidor, facilitat per l'Ajuntament, amb la fracció orgànica corresponent.

La finalitat d'aquesta iniciativa "és la millora de la quantitat i qualitat de la fracció orgànica recollida a municipi", segons fonts municipals. El regidor de Serveis Generals i Medi Ambient, Josep Maria Vallès, ja ha enviat una carta a les associacions de comerciants "amb tota la informació sobre el funcionament del servei".

A banda, aquesta setmana i la primera de juliol, un educador ambiental de l'empresa Secomsa visitarà cada establiment implicat "per tal de fer una enquesta, conèixer la seva logística, facilitar un cubell per dipositar la matèria orgànica i explicar com utilitzar correctament el nou servei de recollida".

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: