1 de 10
LLEURE

A Reus, aquest estiu, jocs de taula

En el marc del programa Estiu Jove 2022 s’organitzaran propostes relacionades amb alguns tipus de jocs de taula

Les activitats compten amb l'impuls de l'AJJRR | Ariadna España
per Joel Medina, Reus, Catalunya | 2 de juliol de 2022 a les 08:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest estiu, joves i famílies podran dur a terme diferents activitats que es relacionen amb jocs de taula. Tot plegat inclòs en el programa Estiu Jove 2022, organitzat per la regidoria de Joventut. En aquesta línia, l’Associació de Jugadors i Jugadores de Reus ha participat en la programació de fins a sis propostes.

La primera tindrà lloc de dilluns 4 de juliol a divendres 8 de juliol de 10 del matí a 1 del migdia. Serà un curs d’iniciació a l’activitat lúdica, cultural i participativa de diferents tipus de jocs (rol, miniatures, tauler, cartes), a partir de l’explicació de les dinàmiques, de creació de personatges, de tallers de miniatures i modelisme. També s’han organitzat partides d’iniciació. L’activitat és per a nens i nenes d’entre 12 i 14 anys i disposa de 10 places.

La segona proposta serà dissabte 16 de juliol de 10 a 2 de la nit, es titula A la nit, entaula’t!, i es tractarà d’una jornada de lleure saludable amb jocs de taula per a joves. Només hi podran participar adults i hi ha 12 places disponibles. Universos en miniatura serà la tercera activitat, que es desenvoluparà diumenge 24 de juliol de 5 de la tarda a 9 del vespre. S’organitzaran diferents jocs de miniatures amb diverses ambientacions, com per exemple històrica, fantàstica o de ciència-ficció. Les 12 places disponibles estaran a disposició de nens i nenes d’entre 12 i 17 anys.

La quarta té per nom Pentatló de jocs de taula, i constarà d’un tastet de jocs de taula ràpids amb una competició final. Es durà a terme dissabte 30 de juliol de 5 de la tarda a 9 del vespre. Hi haurà 12 places i hi podran participar nois i noies d’entre 12 i 17 anys. La cinquena activitat serà Acadèmia de jocs, on s’impartiran activitats educatives basades en jocs de taula i expressions culturals relacionades com ara el còmic, el cinema, la literatura, el folklore i l’art. Tindrà lloc diumenge 7 d’agost de 5 de la tarda a 9 del vespre. 12 són les places disponibles per a canalla de 12 a 17 anys.

I la darrera activitat es titula Iniciació als jocs de rol. Nens i nenes de 12 a 17 anys aprendran a jugar i a dirigir partides. Serà diumenge 14 d’agost de 5 de la tarda a 9 del vespre i hi haurà 12 places disponibles.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: