1 de 10
OBRES I MILLORES

Aprovats els projectes d’urbanització i de reparcel·lació de l'antiga Hispània

L'espai de l'antiga Hispània | Google Maps
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Reus ha fet un "pas més" per a la promoció d’habitatge amb protecció oficial, aparcament municipal i equipament públic a la zona de La Hispània, amb l’aprovació per part de la Junta de govern local dels projectes d’urbanització i de reparcel·lació de l’àrea, aquest dilluns, 27 de juny.

El projecte d’urbanització preveu l’execució d’una plaça sobre l’aparcament subterrani, conformada pel carrer de l’Àngel de la Guarda, la riera d’Aragó i les edificacions previstes, amb una forma rectangular d’uns 1.800m2.

La plaça "consolidarà" la connexió del centre amb equipaments i places com el Cub Natació Reus Ploms, el CAP Horts de Miró, el Centre Cívic Llevant, la Comissaria de la Guàrdia Urbana o la plaça dels Horts de Miró. L’alineació del nou edifici que donarà a la plaça acompanya el recorregut des del carrer de l’Aigua Nova fins al raval. Donant continuïtat al carrer de Sant Salvador, es preveu un passadís interior que connecta amb el carrer d'Arnavat i Vilaró, i que dona accés a l’equipament previst en planta baixa de les edificacions.

El projecte inclou la instal·lació de jardineres i bancs d’obra, així com una pèrgola que cobrirà part de la plaça. En les jardineres s’instal·larà arbrat decoratiu de l’espècie Olea europea i enfiladisses Wisteria que pujaran pels pilars de la pérgola. A la riera d’Aragó es conservarà i ampliarà l’arbrat existent; i en una de les voreres del carrer de l'Àngel de la Guarda i del carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró es plantaran til·lers per ferombra. També es preveu la instal·lació de càmeres de vigilància a la via pública i un punt WiFi d’accés públic.

L’Ajuntament té previst aprovar en properament els projectes executius de l’aparcament i dels habitatges i equipament, redactats per les empreses municipal Reus Mobilitat i Serveis i Redessa, respectivament.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: