SANT PERE 2022

Sant Pere «after hours»

"La Revista" al parc de Sant Jordi, les "Varietées" del Bravium i la Nit de fer l'Índiu allarguen la festa fins ben entrada la nit

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 08:32 |
«La Revista 2022», una de les cites de Sant Pere d'aquest passat diumenge | Reus Cultura
Sant Pere també es gaudeix quan cau la nit. La ciutat ha acollit, aquest passat diumenge, actes festius diversos arreu del terme. La Revista 2022 (amb el lema La vacuna del riure), la segona sessió de Les varietées de Sant Pericu a càrrec de la bona gent del Bravium Teatre i la cercavila de la Nit de fer l'Índiu han estat un reclam per als ganxets noctàmbuls. 

Ha arrencat tot plegat a les 9 del vespre, a la Palma, amb l'espectacle de varietats del Bravium. Cap a dos quarts d'11, a la plaça d'Anton Borrell, ha arrencat La Revista amb les actuacions del Mag Pere Rafat, l’humorista i showwoman Maika i el ballet The Little Night Cabaret.

De les 11 en endavant, el Mercadal ha acollit el concert a càrrec la Banda de Fer l’Índiu i la Banda Simfònica de Reus, com a preàmbul de la Nit de fer l’Índiu. La cercavila corresponent ha arrencat des de l'ajuntament, amb l’Àliga i els gegants Indis tot pujant fins al Campanaret per recollir l’element convidat d’aquest any, el Cos de Bastoners de l’Orfeó Reusenc, amb motiu del seu 60è aniversari.

A continuació, i com a cloenda, els assistents han gaudit d'un concert a càrrec de Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: