EQUIPAMENTS

Prades comença la temporada de la piscina municipal amb novetats

L'entrada serà gratuïta fins al 30 de juny

L'alcaldessa Lídia Bargas amb els regidors Llurba i Pons a la piscina municipal de Prades | Cedida
per Reusdigital.cat, Prades | 26 de juny de 2022 a les 11:21 |
L'Ajuntament de Prades ha fet una jornada de portes obertes de la piscina municipal per la Diada de Sant Joan. L’alcaldessa de Prades, Lídia Bargas, ha presentat els nous espais juntament amb el primer tinent d’alcalde, Joan Pons i el regidor d'Urbanisme i Esports, Joan Llurba.

Les remodelacions de la piscina municipal, que han acabat enguany, inclouen nous vestidors, taquilles, bar, així com un nou espai de terrassa. El fons de la piscina infantil també s’ha repintat i l’espai de gespa es veu més ampli al haver eliminat l’anterior bar. El nou edifici compta amb plaques solars que alimenten els vestuaris i el bar.

Els usuaris amb abonament podran accedir directament a la piscina a través dels vestuaris amb una targeta. L’abonament es podrà adquirir a l’oficina de l’ajuntament i qui no tingui abonament podrà pagar l’entrada a taquilla. Les claus numerades de les taquilles s’hauran de demanar al bar deixant un dipòsit. Des del 24 de juny fins al 30 de juny l’accés a la piscina serà gratuït.

El juliol comencen els cursos de natacióDel 18 al 29 de juliol comença el primer torn dels cursets de natació i el segon torn serà de l’1 al 12 d’agost. Les classes es faran els dilluns, dimecres i divendres de la 1 a tres quarts de 2 del migdia. Els infants inscrits al casal d’estiu també realitzaran activitats a la piscina. Els interessats es poden apuntar a l'Oficina de Turisme o a l’ajuntament per 40 euros el torn.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: