1 de 10
ENTITATS

​El projecte Vela Escolar aplega més de 2.500 alumnes al Club Nàutic Cambrils

Suposa un increment del 13% respecte al 2021 i un rècord de participació

El projecte Vela Escolar ha comptat amb un increment del 13% d'alumnes | Cedida
per J. M., Reus, Catalunya | 24 de juny de 2022 a les 13:00 |
En el marc del projecte Vela Escolar, que es va iniciar el 2016, el Club Nàutic Cambrils ha acollit enguany més alumnes que mai: 2.664. Això significa un increment del 13% vers l’any passat. Durant aquesta setmana, els últims grups d’alumnes estan duent a terme les darreres activitats del programa.

El projecte ha rebut alumnes de Catalunya i internacionalsVela Escolar és una iniciativa que es desenvolupa entre els mesos de març i juny. L’objectiu principal és que alumnes d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol practiquin esports com el caiac, el paddle surf i la vela, a més d’utilitzar una banana aquàtica. Els participants han estat dividits en grups per tal de prendre part en cadascuna de les activitats programades. Els joves han provingut de tot Catalunya, València, Aragó i País Basc, com també d’Irlanda i Noruega.

A partir del pròxim dilluns 27 de juny, el Club Nàutic Cambrils iniciarà el Casal de Mar, a més de diferents cursos que comptaran amb la participació d’infants i joves amb inquietuds pel món de la nàutica.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: