1 de 10
ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Arriben les «Jornades Excel·lència» sobre bones pràctiques en la gestió a l’administració pública

Impulsades per la regidoria d'Hisenda, tindran lloc per primera vegada el divendres 8 de juliol a Fira Reus

Cartell de les | Cedit
per J. M., Reus, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 12:08 |
La regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Reus durà a terme, divendres 8 de juliol a Fira Reus, una jornada tècnica sobre experiències en bones pràctiques en la gestió a les administracions públiques. Sota el nom de “Jornades Excel·lència. Gestió pública”, està dirigida especialment a tècnics, càrrecs electes de les administracions i a economistes, però oberta al conjunt de la ciutadania; és la primera jornada d’aquestes característiques organitzada des d’un consistori.


La regidora del ram, Mariluz Caballero, ha afirmat que “és un acte que ha de permetre conèixer casos d’èxit d’altres administracions”. Segons la regidora, des de Reus es vol ajudar a difondre aquests casos, però, sobretot, “és important escoltar per donar continuïtat al procés de transformació de l’organització i millora dels processos vinculats a la Hisenda municipal”.


Les jornades preveuen diverses ponències i una taula rodonaEl programa preveu la ponència per part de la regidora Mariluz Caballero amb el nom "ADN Excel·lència" i de Judit Esteve, directora dels Serveis Jurídics de la UB, “Les Societats de Capital Pública. Ajuntament, jo ho sé fer sola”. A més de les conferències de l'interventor del consistori, Baldomero Rovira, "Sr. Interventor signi aquí. Gestió o Control?”, i del secretari d'administració local i directiu públic, Víctor Almonacid, "Rumb cap a l'excel·lència organitzativa: el decàleg de reptes previs irrenunciables".

Posteriorment, tindrà lloc la taula rodona “Existeix actualment excel·lència en l'administració local?”, amb la participació del secretari General de l'Ajuntament de Tarragona, Joan Anton Font, i la resta de ponents de la jornada. L’acte estarà moderat per Marc Just, director general del Diari Més.
 
 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: