1 de 10
EDUCACIÓ

Una alumna del Gabriel Ferrater, distingida per la Universitat de Vic

En el seu treball de recerca, Ling Martín crea material didàctic per visualitzar les dones arquitectes al llarg de la història

Martín i la professora Rosa Anglada | Cedida
per M.B., Reus, Catalunya | 27 de juny de 2022 a les 07:45 |
Aquest article es va publicar originalment el 27 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ling Martín Pujol, amb el treball de recerca Arquitectura és un mot femení ha obtingut el primer premi en la categoria Eumo_dc als millors treballs de recerca en l’àmbit de les arts: literatura, teatre, música, cinema, escultura i pintura de la Universitat de Vic. L’alumna ha cursat els estudis de batxillerat artístic plàstic a l’institut Gabriel Ferrater de Reus.

Cal destacar que aquest treball ha estat tutoritzat per la professora de dibuix Rosalia Anglada i la Fundació Mies van der Rohe de Barcelona. La implicació de la fundació ha estat clau per tal de tenir accés a informació inèdita i pel que fa a l’orientació del projecte.

La proposta de la jove consisteix en la creació d’un material didàctic per visualitzar les dones arquitectes al llarg de la història. No ha estat fàcil trobar informació i centrar-se només en 10 artistes. Segur que aquest treball serà un punt de referència per estudis posteriors.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: