VIDA MUNICIPAL

Més de 500.000 euros d'inversió per renovar la flota de vehicles de les Brigades Municipals

Seran per a diferents unitats, especialment les de construcció, mobiliari urbà, muntatges, jardineria, pintura i de manteniment de fonts

El batlle Pellicer i el regidor Monseny, amb els vehicles nous de la flota | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de juny de 2022 a les 12:12 |
L'Ajuntament de Reus continua amb la renovació de la flota de vehicles de les Brigades Municipals, per "l’antiguitat" de l'existent fins ara, que "compta amb una mitjana de 20 anys".

En dos anys, les brigades han renovat vuit vehicles, amb un pressupost d’adjudicació dels contractes de 403.373,5 euros. L’Ajuntament tramita la licitació d’un nou paquet, amb un pressupost de 125.000 euros i que ha de permetre adquirir tres furgonetes més, en aquest cas, 100% elèctriques.

La inversió "ha de contribuir a la millora de les condicions laborals dels treballadors, així com a la millora de la prestació dels serveis, alhora que comportarà eliminar l’elevat cost econòmic que suposa el manteniment dels vehicles actuals", s'ha argumentat per part de fonts municipals.

Els vehicles adquirits són un camió amb ploma hidràulica i caixa oberta basculant; una minicarregadora compacta amb accessori per a retroexcavadora; un carretó elevador automotor 4x4; una biotrituradora mòbil; un camió de 3.500 quilos, amb caixa oberta, bolquet i enganxall ; una furgoneta de dues places; i dos camions de 3.500 quilos amb caixa oberta.

Són vehicles que es destinaran a les diferents unitats, especialment les de construcció, mobiliari urbà, muntatges, jardineria, pintura i de manteniment de fonts i sortidors ornamentals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: