1 de 10
EDUCACIÓ

«Les 7 meravelles de Reus», una mirada des de l’escola Rubió i Ors

És un projecte de l'alumnat que subratlla espais emblemàtics de la ciutat a partir de codis QR que contenen enregistraments en català, castellà i anglès

Fotografia de grup amb els alumnes i els representants de «Les 7 meravelles de Reus» | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de juny de 2022 a les 10:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat 20 de juny, l’alumnat de 6è A de l’escola Rubió i Ors va dur a terme l’entrega del 1r Premi Art Rubió i Ors, cloenda del projecte Les 7 meravelles de Reus, a la plaça del Mercadal.

Aquest projecte s’emmarca a l’espai d’Art Project, l’àrea d’educació visual i plàstica que l’escola realitza en llengua anglesa. Després de treballar les set meravelles del món, l’alumnat va fer una tria dels espais més emblemàtics de la ciutat i, posteriorment, va realitzar una enquesta popular tant a la comunitat educativa com per diferents espais del barri i de la ciutat per tal de poder determinar quin d’aquests espais era el més emblemàtic.

L’acte va consistir en l’entrega d’un diploma de reconeixement que inclou un codi QR amb un enregistrament en llengua catalana, castellana i anglesa per a cadascun dels espais escollits: el Palau Bofarull, la Prioral de Sant Pere i el Campanar, l’Institut Pere Mata, el Centre de Lectura, el Teatre Fortuny, el santuari de Misericòrdia i la Casa Navàs, l'espai guanyador.

A més, la Casa Navàs va rebre un guardó dissenyat per l’alumnat de 5è B i reproduït per l’artista cambrilenc David Callau. L’acte també va comptar amb la col·laboració de la coral Rubió i Ors, qui va interpretar la cançó Art, de Francesc Garcia.

Des d’aquest any, l’escola Rubió i Ors, en acompanyament amb el programa Magnet, aliances per l’èxit educatiu, aposta per una mirada artística i treballa en la realització de projectes de caire artístic que englobin i integrin la resta d’aprenentatges i, alhora, fomentin el desenvolupament integral de l’alumnat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: