ENTITATS

Els Xiquets de Reus i Ascensors Omega signen un conveni de col·laboració

Per un termini de tres anys

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 22 de juny de 2022 a les 09:35 |
L'acord de col·laboració és per tres anys | Cedida
La Colla Castellera dels Xiquets de Reus i Ascensors Omega, han signat un conveni de col·laboració pel qual l'empresa donarà suport a l'entitat durant els pròxims tres anys. Amb aquest acord, Ascensors Omega "demostra el seu compromís amb els Xiquets de Reus una de les entitats culturals referents de la ciutat", segons s'ha assenyalat en un comunicat per part de la colla.

La signatura de l'acord ha tingut lloc aquest passat divendres a la seu de Xiquets de Reus a la ciutat, i ha comptat amb la presència dels membres de la junta directiva de l'entitat castellera i representants de l'empresa. El president dels Xiquets de Reus, Xavier Salvadó, ha destacat el suport que l'entitat cultural rep de Ascensors Omega, "perquè ajuda a fer créixer la colla i el fet casteller a la ciutat de Reus".

Per la seva part, la propietat d'Ascensors Omega representada per David Arias, ha destacat "la importància d'aquesta col·laboració, ja que el fet casteller és un clar exemple de cohesió social, integració, solidaritat i cooperació, valors que comparteix l'empresa".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: