TRANSPORT

El bus urbà de Cambrils inicia els horaris i recorreguts d’estiu

Les línies L1 Llevant, L2 Ponent i L3 Centre oferiran servei de dilluns a dissabte, connectant les urbanitzacions i barris de llevant, centre i ponent

per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 21 de juny de 2022 a les 16:36 |
Un bus, en una imatge d'arxiu, a l'estació de Cambrils | Reusdigital.cat
L'autobús urbà de Cambrils iniciarà el horaris i recorreguts de la temporada d'estiu des del 23 de juny "per cobrir les necessitats de mobilitat de les persones usuàries durant aquests mesos", segons fonts del consistori.

Les línies de bus urbà L1 Llevant, L2 Ponent i L3 Centre oferiran servei de dilluns a dissabte, connectant les urbanitzacions i barris de llevant, centre i ponent. El servei començarà en dies laborals a les 6 i vuit minuts del matí i els dissabtes arrencarà a les 8 del matí, i finalitzarà de dilluns a dissabtes cinc minuts abans de les 11 de la nit hores a la parada del Port. Els horaris i recorreguts es poden descarregar des del web www.aparcam.cat. També es poden consultar els horaris en els punts habituals: Ajuntament i equipaments municipals, Patronat de Turisme, parades urbanes i als mateixos autobusos.

Les persones residents a Cambrils poden obtenir la targeta de Cambrils T-BUS a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) per només 10 euros per les despeses de gestió. Aquesta targeta permet fer tants viatges com es vulgui amb els autobusos urbans fins a finals d'any.

Més informació a Aparcam: 977364087 / bus@aparcam.cat.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: