1 de 10
SOCIETAT

Cambrils inicia un procés participatiu per renovar l'«skatepark» del parc del Pinaret

L’avantprojecte s’ha encarregat a l’arquitecte i "skater" Pol Martin, que ha dut a terme diversos treballs de disseny i execució d’"skateparks"

Un patinador, en una imatge d'arxiu | Localpres
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de juny de 2022 a les 13:25 |
L’Ajuntament de Cambrils ha obert un procés participatiu per renovar l’skatepark del parc del Pinaret. S’ha encarregat l’avantprojecte a l’arquitecte skater Pol Martin, que ha elaborat diversos treballs de disseny i execució d’skateparks de ciutats com Barcelona, Cunit o Igualada.

A més, es treballarà de manera participada amb les persones que n’hagin de fer ús i vulguin aportar la seva visió. La regidoria de Joventut i Esports va presentar el passat dilluns la seva proposta en una reunió oberta a tota la ciutadania de Cambrils. A la trobada, hi van assistir un total de 22 persones d’entre 12 i 50 anys amb interès per aquest tema o practicants d’esports com l’skate, scooter, roller, pumptrack o parkour.

La jornada va ser el punt de partida per donar a conèixer el plantejament de l’encàrrec, conèixer les persones i els interessos que tenen i la motivació de formar part del procés. La pròxima reunió serà el dia 5 de juny a les 5 de la tarda a l’Ateneu Juvenil.

Segons la regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos, “la clau està en l’aposta d’haver decidit que sigui un procés participatiu i que es contracti en aquest cas un arquitecte que és patinador i, per tant, coneix molt bé les necessitats i pot traslladar-les en un plànol”. Pleguezuelos també va valorar positivament la participació de les persones assistents
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: