COMERÇ

Gofres en forma de genitals, la peculiar última moda de la rebosteria

Obre a Reus un nou establiment que promet "el plaer del dolç" als clients a través de creacions que al·ludeixen a penis i vagines

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 21 de juny de 2022 a les 12:52 |
Els gofres en forma de penis i de vegina es troben en establiments de Reus | La totería/ Instagram
De modes n'hi ha diverses; algunes són canviants, i altres arriben per quedar-se, per convertir-se en una realitat. El món de la rebosteria no se n'escapa, i quan a tot plegat s'hi afegeix l'erotisme i la sexualitat, l'èxit sembla garantit.

Mesos enrere ja va obrir al carrer de Monterols de Reus el local La mossegada, especialitzada en l'elaboració de gofres en forma de genitals. Ara, n'ha obert un altre, de negoci del sector. Es tracta de La totería (en al·lusió al toto, per entendre'ns), a l'avinguda de Prat de la Riba a la cruïlla del carrer de Santa Teresa. 

La totería va obrir el passat divendres, 17 de juny, tot prometent "el plaer del dolç" a la clientela a través dels "molts centímetres de plaer" de les seves creacions. D'aquestes, per cert, n'hi ha que tenen forma de penis i altres de vagina. Els gofres de la primera categoria s'anomenen pollofres i, els de la segona, totofres. A les xarxes, acumulen per ara una vuitantena de seguidors a Instagram. 

Quant a La mossegada, que va obrir abans, els gofres vaginals s'anomenen xoxofres. Qüestions de la semàntica, ja se sap. Les cues que de vegades poden veure's a l'exterior demostren que l'erotisme ven. I si es menja, més. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: