1 de 10
SOLIDARITAT

​Els Premis Gaudí Gresol recuperen el sopar solidari en la seva 15a edició

Els beneficis recaptats es destinaran a la Fundació Miquel Valls, que lluita contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica

Presentació de la 15 edició dels Premis Gaudí Gresol | Estel Romeu
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 21 de juny de 2022 a les 11:46 |
La 15a edició dels Premis Gaudí Gresol arribarà l'1 de juliol recuperant el tradicional sopar solidari que anirà en benefici de la Fundació Miquel Valls. L'auditori Gaudí del tecnoparc FiraReus reunirà la gala de premis que reconeixerà la trajectòria de deu persones i entitats.

PortAventuraWorld, l'empresari Josep Sánchez-Llibre, l'exdirector de TV3 Vicent Sanchís, la periodista Susanna Griso, la companyia de teatre La Cubana, l'escriptora Margaryta Yakovenko, l'expert en internet Genís Roca, l'exfutbolista del Barça Juan Carlos Unzué, el Dr. Antoni Trilla i la cantant Lucrecia són els guardonats de l'edició d'enguany.

El sopar solidari recaptarà fons per l'ELALa gala de premis és un acte obert a la ciutadania i cal inscriure's a través de la pàgina web o via telefònica. El preu dels tiquets és de 70 euros i els beneficis aniran destinats a la Fundació Miquel Valls, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per ELA. L'entitat, creada el 2005, està presidida per Enric Valls, pare del qual dona nom a la fundació i que va morir per aquesta malaltia.

També es farà un petit homenatge al poble ucraïnès durant la Gala de Premis, atorgant el Premi de Literatura a l'escriptora Margaryta Yakovenko. Els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l'Excel·lència, impulsats per la Fundació Gresol i El Círcol, tenen la voluntat de distingir persones reconegudes en el seu camp professional.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: