SEGUICI FESTIU

El Lleó de Reus és deliciós

Presenten la tapa dedicada a l'element del Seguici Festiu, feta per Cal Gallisà

per M.B., Reus, Catalunya | 20 de juny de 2022 a les 20:23 |
La tapa s'ha presentat aquest dilluns | Lleó de Reus/ Facebook
El Lleó de Reus es menja al restaurant Cal Gallisà. Aquest migdia de dilluns s'ha presentat, a l'establiment del Mercadal, la tapa dedicada a aquest element del Seguici Festiu. Hi han estat presents representants de la colla, així com la regidora Montserrat Caelles. 

El responsable de cal Gallisà i creador de la tapa, Sergi Llambrich, i l'actor Pep Ayala també s'hi han sumat. La tapa del Lleó de Reus és feta de pop, porta allioli i avellana DO Reus. Serà disponible del 24 al 29 de juny.

La creació gastronòmica és "boníssima i majestuosa", segons s'ha assenyalat des del Lleó de Reus. 

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: