1 de 10
SALUT

Tornaran a recollir reclamacions per demostrar l'incompliment de la sanitat pública tarragonina en les llistes d'espera

El Grup de Treball anima els professionals del sector a informar de quina és la situació

La parada del Grup de Treball en defensa de la sanitat pública de Tarragona. | Josep M. Llauradó
per Josep Maria Llauradó Serra, Tarragona | 20 de juny de 2022 a les 16:43 |
El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona tornarà a instal·lar paradetes informatives a les portes dels centres d'atenció primària i dels hospitals per tal d'ajudar als usuaris a fer reclamacions per llistes d'espera. Segons Sílvia Labodia, portaveu del grup, el sistema públic està incomplint els requisits legals establerts i que s'està dificultant l'accés al servei.

Labodia ha comentat la notícia recent de la possible construcció de dos hospitals de titularitat privada a la ciutat, que segons apunta podrien rebre fons públics. "Volem que els diners dels nostres impostos vagin a la sanitat pública i no a la privada", ha explicat la portaveu, que assegura que ja estan rebent diferents queixes d'usuaris perquè no els donen una cita al metge.

En aquest sentit, el Grup de Treball ha fet una crida també als professionals del sector: "Creiem que els treballadors de la sanitat pública són els més importants perquè saben el que està passant des de dins", ha dit. A més, ha acusat la Generalitat de voler "mantenir a tota costa la sanitat low cost".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: