MÚSICA

La FiM Vila-seca obre convocatòria de propostes artístiques per a l'edició 2023

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 20 de juny de 2022 a les 11:20 |
Una imatge d'arxiu d'una actuació d'una anterior FiM | Cedida
Fins al proper 9 de novembre està oberta la convocatòria artística per participar a la FiM Vila-seca, fira de música emergent i familiar 2023. La FiM, Fira de música emergent i familiar de Vila-seca celebrarà la seva propera edició del 4 al 7 de maig de 2023. L'objectiu "és consolidar-se com a aparador i mercat de la música moderna emergent i dels espectacles musicals familiars fets a Catalunya", segons els organitzadors.

Convocatòria artísticaEl període d'inscripció de propostes artístiques finalitza el 9 d'octubre de 2022. Els projectes musicals es podran presentar únicament a través del web www.fim.cat , on també s'hi poden trobar les indicacions d'inscripció artística. La convocatòria està adreçada a dues tipologies de propostes: els grups i artistes emergents de qualsevol estil de música moderna que es trobin als inicis de la seva trajectòria; les companyies, grups i espectacles de música per a públic familiar.

La selecció tindrà en compte la qualitat artística de les propostes pel que fa a creació, interpretació i posada en escena, el seu nivell d'innovació i originalitat, el seu caràcter d'estrena i la projecció que la participació a la FiM Vila-seca pot suposar per a un projecte musical. Es poden inscriure a la FiM Vila-seca els projectes musicals procedents de Catalunya: aquelles bandes que assagin o que algun dels seus membres visquin al territori català. En la secció de música familiar i per a tots els públics es poden presentar també propostes procedents d'altres territoris de l'Estat espanyol. Les propostes musicals poden ser interpretades en qualsevol idioma. Pel que fa a les propostes emergents, tenir treballs discogràfics publicats o manàger no exclou de la participació a la fira.

La selecció final, que es comunicarà a les propostes escollides a finals de febrer del 2023, tindrà en compte la diversitat del conjunt de la programació de la FiM, en termes d'estils musicals, formats de les propostes, equilibri territorial, gènere i presència d'artistes amb diversitat funcional. La persona encarregada de realitzar la selecció artística final serà Marti Marfà, director artístic de la FiM Vila-seca.
Arxivat a:
Cultura, FiM Vila-seca
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: