FESTES

Mont-roig i Miami, de festa per Sant Joan

La població recupera la celebració després dels dos anys amb restriccions per la Covid-19

L'encesa de la Foguera de Sant Joan, un dels moments més esperats de la revetlla | ND
per M.B., Reus, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 08:05 |
Un sopar a la fresca amenitzat amb música i animació serà l'acte principal de la festa de Sant Joan a Mont-roig i Miami Platja que es recupera després dels dos anys amb restriccions per la Covid.

Enguany, a Mont-roig diverses associacions participen en l'acte de l'arribada de la Flama del Canigó a partir de dos quarts de 9 del vespre. Aquest tradicional acte estarà amenitzat amb la música dels Grallers de Mont-roig i compta amb el suport de l’Associació de Veïns Muntanya Roja i el Centre Excursionista l’Areny, que s’encarregaran de fer els relleus amb la Flama des de Montbrió fins a Mont-roig.

En arribar a la Pista d’Estiu, es farà la lectura del Manifest del Foc de Sant Joan, a càrrec de Paula Moreno Pareja i Oriol Bellsolà Navarrete, Pubilla i Hereu del 2022; Marina Alsina Fernando, Pubilla del 2021 i Joana Hernández Munté i Marc Vernet Aragonès, Pubilla i Hereu infantils del 2022.

Tot seguit hi haurà l’encesa de la foguera i el sopar de carmanyola en què, com és tradicional, tots els assistents es portaran el menjar i el beure de casa. La nit més màgica de l’any comptarà amb animació de Summer Dance, repartiment de coca de Sant Joan per a tothom i ball amenitzat per un DJ.

La pèrgola de la platja Cristall serà l'escenari dels actes a Miami Platja, que també comptarà amb música amb DJ, l’encesa de la foguera i el repartiment de coca de Sant Joan. A Miami Platja, els actes començaran a les 10 de la nit amb el sopar de carmanyola. En aquesta festa popular hi haurà servei de bar per als assistents.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: