SANT PERE 2022

Festa Major de Sant Pere 2022: 23 de juny, el foc de Sant Joan

Consulteu els actes previstos durant la jornada

per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 08:05 |
L'encesa de la foguera és a la plaça de la Llibertat | Reus.cat
Actes previstos en el programa de Sant Pere 2022 a Reus, per a la vigília de Sant Joan: 

- A les 11 del matí, al GAUDÍ CENTRE, taller El vitrall somiat d’Antoni Gaudí a la Sagrada Família per aprendre a fer un vitrall modernista a partir de l’estudi de la maqueta de la Sagrada Família i de l’anàlisi de la importància de la llum.
- A les 5 de la tarda, a l’AJUNTAMENT, rebuda institucional de la 50a Flama del Canigó. Seguidament, cercavila de la Flama del Canigó fins a la plaça de la Llibertat.
- A dos quarts de 6, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, arribada i repartiment de la Flama del Canigó a les delegacions de les nostres comarques.
- A les 6, al CAMPANAR, al punt més alt del pinacle major, hissada de la bandera de Reus; des de l’AJUNTAMENT, cercavila del gegant Carrasclet amb motiu de la Diada dels Països Catalans. 
- A un quart de 7, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Reus. Organitza: Patronat Sardanista de Reus i Òmnium Cultural.
- A dos quarts de 9 del vespre, a la PLAÇA DE LA LLIBERTAT, lectura del missatge i encesa de la foguera de Sant Joan a càrrec de Daniel Recasens, regidor de Cultura, Ensenyament i Política Lingüística.
- A les 10, des de la PLAÇA DEL MERCADAL i pels CARRERS DEL CENTRE, Cercavila de Foc de la Nit de Sant Joan, amb la primera encesa dels elements participants amb la Flama del Canigó, amb la participació del Ball de Diables Infantil, el Drac petit, la Cabra petita, el Ball de Diables, la Víbria, el Drac, la Vedella de Foc, els Bous de Foc i la Cabra. Recorregut: plaça del Mercadal, carrer Major, plaça de Sant Pere, carrers de les Peixateries Velles, de l’Hospital, de la Presó i de Santa Anna, plaça de la Farinera, carrers de Santa Anna, de Rosich, d’en Vilar, d’Aleus, de Donotea i del Vidre i plaça del Mercadal.
- A les 10, al PARC DE LA FESTA, Barraques de Festa Major, amb Mosaic, 31 FaM i The Txandals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: