1 de 10
OCI

Reus recupera el Parc de Nadal després de dos anys d'aturada per la covid

Del 27 de desembre al 4 de gener

Imatge d'arxiu d'una activitat del Parc de Nadal de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 13:06 |
El Parc de Nadal de Reus, impulsat per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i que es desenvolupa sota la gestió, direcció i execució tècnica de Reus Esport i Lleure (Rellsa), inicia els preparatius per a l’edició d’aquest any amb la publicació de les bases i l'obertura de la preinscripció per a la participació de les entitats.

L’esdeveniment torna, després de dos anys d’aturada per la pandèmia, a les instal·lacions de FiraReus, al Tecnoparc, del 27 de desembre al 4 de gener, en horari de 3 de la tarda a 9 del vespre. Com a novetat, aquest any es tancarà el 31 de desembre i s’obrirà el diumenge 1 de gener en l’horari habitual. “És un goig recuperar el Parc de Nadal després de d’aquests dos anys, una organització de ciutat que compta amb la implicació del teixit associatiu i que és un clar referent a tot Catalunya. De nou el Parc de Nadal tornarà a ser un espai familiar on gaudir de l’ampli ventall d’activitats en que esdevé aquesta organització", ha manifestat el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

La convocatòria per a la presentació de projectes està oberta a totes les entitats inscrites al registre municipal d’entitats de l’Ajuntament de Reus i finalitzarà el divendres 9 de setembre de 2022 un minut abans de la mitjanit. Els projectes presentats s’han d’adreçar al públic infantil i els seus continguts han de tenir un objectiu lúdic, didàctic, participatiu i de divulgació vinculat a l’objecte social de les entitats. La presentació de les diferents propostes es podrà fer de forma telemàtica a través de la plataforma inscripcions.reus.cat a partir de dilluns 20 de juny de 2022.

Per tal de resoldre els dubtes que puguin sorgir, es realitzarà una reunió virtual dimarts 21 a les 8 del vespre, l’enllaç de la qual es publicarà a les xarxes socials de Reus Esport i Lleure. Un cop rebudes totes les propostes, l’equip tècnic de Rellsa les valorarà i puntuarà segons el barem publicat a les bases. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: