1 de 10
AJUTS I SUBVENCIONS

​Crida als propietaris per aprofitar els fons «Next Generation» destinats a rehabilitar edificis

Arquitectes tècnics i administradors de finques de les comarques de Tarragona animen a rehabilitar energèticament les finques a través dels ajuts europeus

Els projectes que contemplin una millora energètica podran rebre ajudes del fons Next Generation | Cedida
per E.R., Reus, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 12:26 |
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i el Col·legi d’Administradors de Finques de Tarragona (COAFT) s’han unit per difondre l’existència dels fons Next Generation destinats a la rehabilitació d’edificis. Els projectes que contemplin la millora energètica podran rebre ajudes europees i aquestes dues agrupacions laborals fan una crida als propietaris per aprofitar-les. 

Els fons subvencionen les millores energètiques


Els dos col·legis van signar un conveni de col·laboració el 7 de febrer per donar a conèixer que amb aquests ajuts es poden subvencionar gran part de les despeses per rehabilitar energèticament l’edifici i dur a terme el projecte de rehabilitació, la Inspecció Tècnica de l’Edifici (ITE) i el Llibre de l’Edifici. A més, recorden als propietaris i comunitats que poden informar-se de les subvencions a les seves Oficines Tècniques de Rehabilitació i al portal www.obresambgarantia.com.


Les rehabilitacions energètiques, a les quals es destina el gruix de les ajudes, són aquelles que permeten optimitzar l’energia que consumeix un edifici i reduir-la al màxim. D’aquesta manera es pot reduir la factura elèctrica i emetre menys CO2. Els programes “Llibre de l’Edifici” cobreix fins al 100%, mentre els programes “Edificis” i “Habitatges” arriben al 40%. Les comunitats de propietaris poden sol·licitar les tres línies d’ajuts.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: