1 de 10
OBRES I MILLORES

Cambrils inicia la pavimentació de la rambla de Jaume I entre el Nàutic i el carrer de les Drassanes

Els treballs es duen a terme a partir del 22 de juny, i afecten la circulació rodada

Una imatge de la zona on es fan els treballs | Cedida
per Joel Medina, Reus, Catalunya | 16 de juny de 2022 a les 12:33 |
Aquest article es va publicar originalment el 16 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
A partir del 22 de juny, Cambrils desenvoluparà els treballs de pavimentació del tram de la segona fase de la rambla de Jaume I, entre el Club Nàutic i el carrer de les Drassanes.

És una actuació que s’ha d’executar de manera seguida i en el menor temps possible, amb l’objectiu de garantir el bon acabat de l’asfalt. Els treballs implicaran interrupcions del trànsit a la rotonda del Nàutic, on ja hi ha un semàfor que dona pas altern als vehicles. Seran puntuals al carrer d'Esteve Anguera i a la rotonda del Nàutic segons vagin avançant les obres i també caldrà desviar la circulació de manera permanent entre les 8 i la 1, des de la rotonda de la Vela fins a la Rambla Regueral.

El trànsit que arribi per ponent des del passeig de les Palmeres es canalitzarà pel carrer de Robert Gerhard, mentre que el que arribi per llevant des de l’avinguda Diputació ho farà per la rambla del Regueral. En finalitzar la pavimentació, el mateix dissabte, la rotonda es reobrirà totalment al trànsit i en els pròxims dies es podrà obrir tot el tram entre el Nàutic i Drassanes, on només quedaran pendents els treballs de pintura i alguns repassos del paviment per finalitzar l’obra.

Els treballs en aquest tram de la rambla de Jaume I han consistit a la renovació dels serveis soterrats. Dins de la remodelació de la xarxa de col·lectors, l’actuació més destacada ha estat la instal·lació d’un dipòsit decantador per fer un pretractament de l’aigua de pluja abocada a la platja i separar els hidrocarburs i altres elements que arrossega de la superfície dels carrers. D’altra banda, segueixen a bon ritme les obres entre Drassanes i la plaça de la Constitució.

Aquesta actuació, que es va iniciar a mig febrer, transformarà la rambla una via de plataforma única amb espais verds, mobiliari urbà i prioritat per a vianants. El regidor d’Obra Pública i Urbanisme, Enric Daza, ha destacat que les obres estan complint i fins i tot millorant les previsions de calendari anunciades a associacions de comerciants, empresariat i veïnat en les diferents reunions informatives.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: