COMERÇ

La Pastisseria Palau de Tarragona tanca després de gairebé un segle oberta

El propietari, Josep Roquet-Jalmar, assegura que la causa és la manca de relleu generacional

L'interior de la Pastisseria Palau | Pastisseria Palau.
per Redacció, Tarragona | 16 de juny de 2022 a les 11:46 |
La Pastisseria Palau, al carrer Unió de Tarragona, tancarà el 21 d'agost d'enguany. Ho ha anunciat el mateix negoci a través de les xarxes socials, en un comunicat que lamenta la manca de relleu generacional. Josep Roquet-Jalmar Palau, el propietari, és la tercera generació d'aquesta pastisseria i aquest 2022 es jubila.

Obert des de l'any 1928, aquest negoci ha esdevingut amb els anys la pastisseria en funcionament més antiga de la ciutat. A banda de la manca de relleu dins la mateixa nissaga Palau, tampoc no hi ha hagut possibilitat de traspassar-lo.

La pastisseria s'ha convertit en un referent al centre de la ciutat especialment en èpoques assenyalades, per exemple per Nadal, Pasqua, Quaresma, Tots Sants o Santa Tecla. Antonio Palau Travé en va ser el fundador fa 93 anys i va ser la seva dona, al 1945, qui va assumir el negoci, Josefa Maria Solé Ciurana. La següent generació va ser la que va decidir ampliar l'empresa amb dos locals més, però van acabar tancant. El tancament de la Pastisseria Palau se suma al d'altres pastisseries artesanes els últims anys, indicant una tendència al consum d'aquesta mena de productes de forma industrial.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: