JORNADA SECTORIAL

Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d’emergències en l’àmbit portuari al Port Tarragona

Imatge del grup emergències del Port Tarragona | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 16 de juny de 2022 a les 10:31 |
Els dies 16 i 17 de juny, el Tinglado 1 del Moll de Costa torna a ser l’epicentre d’unes jornades, en aquest cas de la segona edició de les Jornades Tècniques de Seguretat i Gestió d’emergències en l’àmbit portuari.

Més de 200 persones es donaran cita en una trobada on experts intervindran per compartir coneixements al voltant de la seguretat en l’àmbit portuari. Es tracta d’unes jornades organitzades pel Port Tarragona en col·laboració amb Capitania Marítima, Salvament Marítim, Bombers de la Generalitat de Catalunya , Parc Químic i Magal, empresa multinacional en solucions de seguretat. Participaran responsables en els models de gestió d’emergències de les autoritats portuàries del sistema estatal i, professionals de Capitania Marítima, del Centre de Seguretat Marítima Integral Jovellanos, de l’Agència Europea de Seguretat Marítima, de la Societat de Salvament i Seguretat Marítima, de Bombers de la Generalitat i Applus+IDIADA, de Bombers de Gènova, del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana i de ‘Puertos del Estado’ i de l’Organització Marítima Internacional.

Josep Maria Cruset, president del Port, serà l’encarregat d’inaugurar les jornades, conjuntament amb la directora dels Serveis Territorials d’Interior, Marta Cassany. Immediatament, Cruset donarà pas als responsables de la Seguretat del Port Tarragona per presentar el sistema de gestió d’emergències desenvolupat per l’APT així com la nova sala de gestió d’emergències del Port, una sala única en el sistema portuari de l’Estat per la seva concepció, equipament i comunicacions.

Per la part del Port es presentaran els avenços i com donar respostes als reptes en l’àmbit de seguretat al sector marítim portuari. Les jornades inclouen 12 sessions de conferències i dues taules rodones
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: