1 de 10
SOCIETAT

L'últim dels debats del pla estratègic de ciutat se centra en l'àrea metropolitana

Hi prenen part els professors Francesc Magrinyà i Robert Casadevall i la directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona, Trini Castro

Una imatge del debat | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 15 de juny de 2022 a les 21:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juny de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Castell del Cambrer ha acollit, aquesta tarda de dimecres, l'última de les sessions del cicle d'opinió i reflexió derivat de l'elaboració del Pla estratègic de ciutat Reus horitzó 32. En aquesta ocasió, com a cloenda, s'ha tractat el rol de la capital del Baix Camp per contribuir a l'establiment d'una àrea metropolitana al Camp de Tarragona

La cita, moderada per la periodista Núria Pérez, ha tingut altre cop tres ponents experts com a convidats. Aquests han estat el professor d'Urbanisme de la UPC Francesc Magrinyà; el també professor de Planejament Territorial i Urbanístic de la URV, Robert Casadevall; i la directora dels serveis territorials de Polítiques Digitals i Territori a Tarragona, Trini Castro. Prèviament, ha donat la benvinguda als assistents la vicealcaldessa, Noemí Llauradó. Altres representants del consistori, com el batlle, Carles Pellicer, també hi han estat presents. 

A les intervencions dels ponents s'han abordat diverses qüestions. Magrinyà, posem per cas, ha explicat que el context exterior és la novetat més gran de cara a la planificació territorial. Al seu torn, Casadevall ha assenyalat que cal fer una "lectura" de les dinàmiques d'un territori com és el nostre. Aquesta, ha dit, és una de les "claus" per planificar de manera adequada el seu desenvolupament futur. 

Per part seva, Castro ha apuntat que tota decisió estratègica que es prengui ha de ser a partir del consens entre els representants del territori en qüestió. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: