1 de 10
OCUPACIÓ

Obre portes un obrador de cerveses artesanes a Santa Coloma de Queralt

La instal·lació, impulsada pel Consell Comarcal, vol esdevenir un espai de trobada de nous emprenedors

Obertura de l'obrador de cerveses artesanes a Santa Coloma de Queralt, per iniciativa de Baseactiva, l'oficina del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. | Concactiva
per Redacció, Tarragona | 23 de juny de 2022 a les 16:25 |
Santa Coloma de Queralt disposa d'un obrador de cerveses artesanes, impulsat per Baseactiva, l'oficina que té el Consell Comarcal de la Conca a la Baixa Segarra. La instal·lació acaba d'obrir portes recentment. Vol esdevenir un espai de trobada pels nous emprenedors que vulguin iniciar la seva activitat econòmica en el món de la cervesa artesanal.

En aquest obrador de Baseactiva, els futurs empresaris podran utilitzar les noves instal·lacions i maquinària d'última generació per elaborar la seva cervesa i comercialitzar-la, segons s'informa des de la institució comarcal. Els emprenedors compartiran espai, coneixements i eines amb d'altres que vulguin dedicar-se en aquest sector.

Concactiva, després de posar en funcionament els vivers de celleristes, oli, espai cuina i cava, ara també n'ha obert un centrat en la cervesa artesana, en un projecte compartit entre el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Santa Coloma de Queralt.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: