AJUTS I SUBVENCIONS

L'Ajuntament de Salou destina 82.000 euros a ajuts extraordinaris per a l'oci nocturn

Els establiments que els demanin podran rebre un màxim de 2.000 euros cadascun

Els ajuts són per negocis de l'oci nocturn salouenc | ACN
per M.B., Reus, Catalunya | 15 de juny de 2022 a les 13:00 |
L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per a la concessió d’ajuts extraordinaris, adreçats a les empreses d'oci nocturn del municipi. Aquesta subvenció "té com a objectiu ajudar a pal·liar la dràstica reducció d'ingressos, provocada pels successius tancaments esdevinguts durant la crisi sanitària de la covid-19; i, per tant, contribuir a la reactivació econòmica d’aquest sector i a la seva tornada a la normalitat", segons fonts municipals.

Es poden beneficiar d’aquests ajuts aquelles empreses del sector de l’oci nocturn, que van haver de tancar al públic, suspendre l’activitat o reduir l’aforament, com a conseqüència de les mesures de la pandèmia. S’inclouen bars musicals; discoteques; sales de ball; sales de festes amb espectacle; i karaoke.

L’Ajuntament hi destina un total de 82.000 euros. Les empreses podran rebre una subvenció màxima de 2.000 euros, tenint en compte que només es pot presentar una sol·licitud per activitat econòmica.

Les instàncies es poden lliurar fins al 5 de juliol, de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica, en aquest enllaç
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: