ENSENYAMENT

​L'Escola per l'Art i la Cultura cerca professionals per a impartir cursos de curta durada

El centre vol comptar de nou amb professionals externs que ofereixin formació sobre art, cultura, disseny i patrimoni per a la programació del 2023

per Redacció, Tarragona | 15 de juny de 2022 a les 12:49 |
Seu de la Diputació de Tarragona | Cedida
L'Escola per l'Art i la Cultura ha convocat una nova edició del projecte que incorpora professionals de l'art i la cultura per impartir cursos de curta durada per a la programació del 2023, de gener a desembre. Artistes, dissenyadors, fotògrafs, comunicadors, gestors culturals, arquitectes, curadors, historiadors, galeristes, educadors entre d'altres professionals que vulguin compartir el seu talent impartint classes en una de les seus de l'Escola per l'Art i la Cultura a Tortosa i Valls o també a qualsevol de les subseus dels diferents municipis del Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre i Baix Penedès.

Les propostes poden ser un curs, taller, una càpsula formativa o una jornada, d'una durada d'entre 2 i 20 hores. En el projecte cal que s'especifiquin els objectius del curs, una descripció general de totes les sessions que el conformaran, així com els requeriments tècnics que cal tenir en compte i un pressupost aproximat. Es valoraran vídeos o imatges que il·lustrin el curs.

Les formacions s'han d'adreçar a professionals artístics, culturals i d'altres àmbits que vulguin aplicar la creativitat a la feina, però també a persones interessades en desenvolupar la sensibilitat per les arts, la cultura i el patrimoni. Les propostes s'hauran de presentar a la Seu electrònica de la Diputació de Tarragona mitjançant una sol·licitud a la Carpeta Ciutadana, abans del 31 d'agost de 2022.
 
A partir de setembre, l'equip docent i un representant del Servei d'Assistència al Ciutadà de la Diputació de Tarragona, valoraran totes les propostes presentades seguint els criteris d'innovació, especialització, valor afegit, professionalitat i idoneïtat dins del context formatiu de l'Escola per l'Art i la Cultura.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: