1 de 10
SANT PERE 2022

​«El carrer torna a ser el gran protagonista de la Festa Major»

De cara al retorn de la "normalitat", Recasens i Pellicer asseguren compartir les "ganes" de Sant Pere

El drac del seguici, a la Festa Major de Sant Pere | Reusdigital.cat
per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 15 de juny de 2022 a les 12:44 |
A les portes de la Festa Major sense restriccions ni aforaments, la ciutadania i institucions de Reus escalfen motors per a aquest Sant Pere tan esperat. Segons el regidor de Cultura, Daniel Recasens, "som davant de la recuperació i la part més cultural i tradicional torna íntegra, per tant, el carrer torna a ser el gran protagonista de la Festa Major".

Amb un programa majoritàriament a l'aire lliure i amb el retorn de tota la cultura popular, el Sant Pere 2022 recupera les tradicions que durant dos anys s'havien paralitzat. Una Festa Major que Recasens qualifica de "no normal, perquè és la primera festa de retorn a tot un buit". Exposa que la programació s'ha fet d'acord amb recuperar la presència dels carrers i complint la necessitat "de ser al carrer, de compartir i de ser en comunitat".
 

"Convidar el batlle de Tarragona entra dins la normalitat"


Pel que fa a la polèmica de l'elecció del convidat d'honor a Completes, l'alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, s'ha pronunciat.


Després d'anunciar que la Tronada serà encesa pel batlle de Tarragona, Pau Ricomà, les xarxes es van encendre per la tradicional rivalitat entre les dues ciutats. Pellicer, però, ha assegurat que "l'Ajuntament de Reus sempre ha tingut bones relacions amb l'Ajuntament de Tarragona" i que "és una invitació que entra dins de la normalitat".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: