1 de 10
EDUCACIÓ

El projecte Rossinyol de mentoria fa una festa final a l’escola Pompeu Fabra

Fins a 14 infants reusencs han format part del programa per un acompanyament socioacademic

La festa final del Projecte Rossinyol se celebrarà a l'Escola Pompeu Fabra | Reus.cat
per E.R., Reus, Catalunya | 15 de juny de 2022 a les 11:56 |
14 infants de centres reusencs han format part del projecte Rossinyol, una mentoria socioeducativa que permet introduir referents positius i intensificar l’acompanyament als nens i nenes en transició educativa. El projecte, impulsat per l’Associació Km. 0, ha tancat aquesta edició amb una festa a l’escola Pompeu Fabra. 
 

Crear referents positius als infants en transició acadèmica


Els alumnes participants han comptat amb l’acompanyament d’un mentor una tarda a la setmana durant el curs escolar. Aquests mentors, estudiants universitaris o de cicles formatius de grau superior, s’han convertit en referents positius que han compartit temps i ofert acompanyament socioacadèmic als participants. 


Les parelles han dut a terme activitats, com anar al cinema, fer excursions o estudiar, per exemple, segons els interessos específics i necessitats. Això també va lligat a un acompanyament emocional que suposa un reforç de l’autoestima, la confiança en un mateix i l’apoderament. 

La festa de tancament a l’escola Pompeu Fabra aquest dimecres farà un reconeixement a la tasca de les parelles, que s’espera que mantinguin la relació fora del projecte de mentoria. El projecte s’inclou en el marc del Pla Educatiu d’Entorn i compta amb la coordinació de la regidoria d’Educació i la col·laboració de la regidoria de Benestar Social. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: