PREMIS

Es convoca la 5a Biennal d'Art Gastronòmic i els Premis Vila de Cambrils de poesia, narrativa i fotografia

Les bases ja es poden consultar i descarregar des de la pàgina web de l'Ajuntament

Cartell de la convocatòria | Cedida
per Marc Busquets Obré, Reus, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 16:37 |
El departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ja ha convocat la 5a Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic i els Premis Vila de Cambrils en la modalitat de fotografia, narrativa i poesia. Les bases reguladores i els decrets de convocatòria dels premis, que inclouen les bases específiques de les edicions d'enguany, es poden trobar la web de l'Ajuntament de Cambrils i la seu.

El lliurament de premis de tots els certàmens culturals tindrà lloc el dia 27 de novembre de 2022 a les 12 del migdia a la sala de plens de l'Ajuntament

31è Premi de Fotografia Vila de CambrilsEl Premi de Fotografia Vila de Cambrils està organitzat per l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils i el departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i es convoca des de l'any 1972. La participació actualment és exclusivament digital i a través de la web http://www.afCambrils.com i www.fotogenius.es.

12è Premi de Narrativa Marítima-Josep Lluís SavallLa finalitat del Premi de Narrativa Marítima-Josep Lluís Savall és promoure i donar suport a la nostra llengua escrita i fer que la mar, element ineludible en l'evolució història de la vila, adquireixi una paper protagonista i impulsi Cambrils com a referent literari i cultural del nostre país.

Els participants han de ser majors de 18 anys i les obres que es presentin a concurs han d'estar escrites en llengua catalana i en qualsevol modalitat del gènere narratiu (novel·la, recull de contres, dietari, relat de viatges...) adreçades a un públic adult. Cada autor podrà concursar-hi amb una sola obra, la temàtica de la qual haurà de ser la mar. Cal que siguin obres originals i inèdites. Totes les obres han de ser trameses per correu electrònic a l'adreça premidenarrativa@cambrils.cat. La data límit de recepció de les obres serà el 3 d'octubre de 2022. L'autor o autora de l'obra guanyadora rebrà un premi de 3.000 euros, així com l'edició de l'obra guanyadora a càrrec de l'Editorial Cossetània.

11è Premi de Poesia Vila de CambrilsEl Premi de Poesia Vila de Cambrils vol promoure la nostra llengua escrita en vers. Les obres que es presentin han d'estar escrites en llengua catalana i ser originals i inèdites. Hi poden prendre part totes les persones majors de 18 anys d'arreu del món. La temàtica dels poemes és lliure i s'han d'enviar per correu electrònic a premipoesia@cambrils.cat. La data límit de recepció serà el 3 d'octubre de 2022. Cada autor només podrà concursar amb una sola obra.

S'atorgarà un primer premi de 600 euros i un segon premi de 300.

5a Biennal d'Art Contemporani GastronòmicLa Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic té els seus orígens en l'antic premi de pintura Vila de Cambrils, però es va voler fer un pas més i que la convocatòria tingués un tret distintiu. Aquest premi està inspirat en la unió de l'art i la gastronomia i està obert a totes les disciplines artístiques visuals contemporànies. La Biennal està organitzada pel departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils i compta amb suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

El termini de presentació dels projectes finalitzarà el dia 1 d'octubre de 2022. Les persones participants optaran a un premi de 6.000 euros i un accèssit de 3.000 euros. Les obres seleccionades s'exposaran a la sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: