1 de 10
VIDA MUNICIPAL

Nova licitació del contracte de bicicleta compartida de Reus

A banda, s'obre a consulta pública prèvia el projecte del reglament del servei

Models de les futures bicis del servei compartit | Estel Romeu
per M.B., Reus, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 14:04 |
L’Ajuntament de Reus ha obert a consulta pública prèvia el projecte del reglament del servei de bicicleta compartida, "per tal d’incorporar l’opinió de la ciutadania". El projecte de reglament es pot consultar a través del Portal de Transparència, i les organitzacions i associacions que ho considerin poden fer arribar les seves "opinions i aportacions" al respecte, a través de l’espai habilitat al portal Reus Participa.

El reglament és la norma encarregada de regular i determinar les condicions generals d’utilització del servei de bicicleta pública compartida. Serà aplicable a l’empresa operadora que presti aquest servei de transport públic i a les persones que l’utilitzin.

Nova licitació del contracte de bicicleta compartidaL’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis ha publicat aquest dimarts, 14 de juny al perfil del contractant la licitació dels tres lots del projecte de bicicleta compartida que han quedat deserts amb la licitació publicada el passat mes d'abril: la reforma del local on s’ha d’instal·lar el taller del servei de bicicleta, l’obra civil per a la instal·lació d’estacions i ancoratges i el subministrament de bicicletes.

Els altres dos lots (el de subministrament d’estacions i ancoratges i el de subministrament del sistema informàtic de gestió del servei) han rebut ofertes i el procés d’adjudicació continua obert. Reus Mobilitat i Serveis va haver de declarar deserta la licitació del lot de subministrament de bicicletes com a conseqüència de de la crisi global de subministraments.

Des de l'Ajuntament de Reus s'ha apuntat aquest dimarts que "es manté el compromís amb la implantació del projecte de bicicleta compartida i la nova licitació ja s’adapta a les circumstàncies del mercat". Els tres contractes s’han publicat amb licitacions separades. La licitació del subministrament de bicicletes s’ha tornat a publicar amb una modificació del plec de condicions. El canvi afecta únicament a la tipologia de canvi de marxes proposat que, "com a conseqüència de la crisi global de subministrament, té dificultat per trobar-se al mercat". El nou plec "amplia la tipologia de canvis de marxes amb models que, a priori, no tenen problemes de subministrament en el mercat", s'ha precisat.

Els altres dos contractes s’han tornat a licitar amb les mateixes característiques del plec de condicions inicial.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: