OCI

Les piscines municipals de Reus obren el 20 de juny

La temporada s'allargarà fins al 31 d'agost, tots els dies, entre les 11 del matí i les 8 del vespre

Vista aèria de les piscines al parc dels Capellans | Reus.cat
per M.B., Reus, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 13:43 |
Les piscines municipals de Reus obriran de nou les seves portes el 20 de juny. La temporada de bany s’allargarà fins el 31 d’agost en l’horari habitual, de les 11 del matí a les 8 del vespre, de dilluns a diumenge.

A les piscines es recupera totalment la normalitat, sense reducció d’aforaments o mesures especials aplicades durant la pandèmia. Les tarifes disposen d’un preu diferenciat per a infants i tercera edat i de descomptes (carnet o targeta jove, targeta daurada, famílies nombroses o monoparentals, entre altres).

Dins de les modalitats d’entrada es mantindran els passis mensuals, de temporada, els bons 10 i les entrades diàries i de matí o tarda. Com ja es habitual, la setmana prèvia a l’obertura al públic de les instal·lacions es desenvoluparan les trobades d’alumnes dels centres educatius de Reus i el Baix Camp. També s’ha programat l’activitat d’aiguagim, adreçada al públic en general a partir dels 16 anys. L’activitat consta de dues sessions setmanals en horari previ a l’obertura al públic de les piscines, més una hora de bany lliure.

“Les piscines municipals recuperen la plena normalitat i per tant, un estiu més, donaran servei als casals, campus i altres activitats d’estiu i, com no, a tots els usuaris que venen a refrescar-se i a gaudir d’una estona d’esbarjo a les instal·lacions”, ha manifestat el regidor d’Esports, Pep Cuerba.

Es poden consultar les normes d’ús, tarifes i descomptes aplicables aquí.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: