EQUIPAMENTS

Vila-seca inverteix més de 300.000 euros en millores a l'estadi municipal

La més destacada és la substitució de la gespa artificial del camp

per M.B., Reus, Catalunya | 18 de juny de 2022 a les 20:00 |
Una imatge d'arxiu de l'estadi vila-secà | Cedida
La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment un seguit d’inversions per a diverses millores a l’estadi municipal. Amb una inversió total de 322.885 euros, es duran a terme un total de tres accions.

D’aquestes inversions, la més destacada és la substitució de la gespa artificial del camp municipal de futbol de Vila-seca. Aquests treballs s’iniciaran a mitjans del proper mes de juliol i tenen una durada prevista de quatre setmanes. Les característiques més destacades de la nova gespa és la seva base elàstica de 10 mm de gruix, els 45 mm d’alçada del fil i l’acreditació del certificat FIFA Quality, FIFA Quality Pro i la EN-15330-1 (EU).

Cal destacar que també s’inseriran les línies de marcatge de tres camps de joc, d’acord amb el reglament de la RFEF i de la FCF: un camp de futbol 11 i dos camps de futbol 7. Una vegada s’hagi instal·lat la gespa, es farà el reblert de sorra de sílex, amb una aportació de 24 kg/m² i un gruix d’uns 20 mm. També certificat i aprovat per la FIFA, el granulat d’aquest rebliment serà d’origen natural i ecològic. Després d’incorporar el reblert, també es substituiran diversos canons de reg.

D’altra banda, a més del canvi de gespa la junta de govern local ha aprovat la instal·lació de cistelles de bàsquet antivandàliques a l’estadi. En total, se n’instal·laran sis a les pistes que es troben al voltant de l’estadi: dues de minibàsquet i una per a adults. Per últim, s’adquirirà una màquina de manteniment per la gespa artificial del camp de futbol, que permetrà dur a terme un manteniment preventiu de l’estat de la gespa amb l’objectiu de garantir la seva vida útil.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: