MÚSICA

Fil a l'agulla a la música emergent aquest juliol

Flashy Ice Cream, Maio, Santa Salut i Volcano Springs, al cicle Fil Musical a Reus

per Estel Romeu, Reus, Catalunya | 14 de juny de 2022 a les 12:06 |
El Fil Musical cosirà els dijous de juliol amb artistes emergents | Estel Romeu
La cinquena edició del Fil Musical omplirà la Palma de música i artistes emergents. Flashy Ice Cream, Maio, Santa Salut i Volcano Springs actuaran els quatre dijous de juliol en un cicle que aposta per talent jove i amb projecció. 
 

Quatre concerts gratuïts a La Palma els dijous de juliol


El Casal de Joves La Palma tornarà a ser l’escenari del Fil Musical, aquest cop, ja consolidat en aquesta cinquena edició. El cicle portarà quatre artistes emergents els dijous del mes de juliol en concerts gratuïts i sense inscripció prèvia. 

El Fil Musical començarà amb el concert de Flashy Ice Cream, el 7 de juliol, que portarà la música urbana a la ciutat. El cicle continuarà amb Maio, cantautora no normativa que combina peces íntimes i urbanes, que actuarà el 14 de juliol. El dijous següent, el 21, tindrà lloc l’actuació de Santa Salut, una de les autores catalanes destacades en l’estil MC . Finalment, la programació arribarà al final amb Volcano Springs, grup reusenc amb matisos alternatius i de psicodèlia, que tancarà el cicle el 28 de juliol. 

Aquesta cinquena edició, ara ja sense restriccions ni inscripcions prèvies, comença a consolidar el cicle en un espai com La Palma, que permet un major aforament. Impulsat per la regidoria de Cultura i el departament de Joventut i Ciutadania, en col·laboració amb l’associació cultural Anima’t, el cicle forma part del programa Planet Reus, que té l’objectiu d’oferir opcions d’oci saludable als joves de la ciutat. 
 

Cartell del cicle Fil Musical Foto: Cedit

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: