1 de 10
LABORAL

BASF afirma que seguirà negociant la millora del conveni en el centre de producció de Tarragona

La companyia ha tancat acords similars en la resta de centres de treball que té a l’Estat

BASF afirma que seguirà negociant la millora del conveni en el centre de producció de Tarragona | Reusdigital.cat
per Reusdigital.cat, La Canonja | 13 de juny de 2022 a les 18:30 |
L'empresa BASF a Tarragona ha informat a través d'un comunicat que continuarà negociant amb la representació sindical el pacte d'aplicació del conveni general de la Indústria Química, signat entre Feique i els sindicats majoritaris en 2021 i vigent fins a 2023.

En el comunitat, BASF apunta que "com és habitual, la companyia negocia amb els comitès de cada centre de treball una millores respecte al conveni general que guia les polítiques laborals dins del sector". Aquest acord, segons l'empresa, "millora les condicions estipulades pel conveni marc, ha estat signat ja en la totalitat de la resta dels centres de treball que la companyia té a Espanya".

L'empresa BASF assenyala que "el conveni general de la Indústria Química ha convertit al sector químic en un dels millor retribuïts del país, amb un sou mitjà pròxim als 40.000 euros anuals (un 63% més que la mitjana nacional), una taxa de contractació indefinida del 94% i un important paquet de beneficis socials addicionals al salari (prima, plusos, pla de pensions i assegurança mèdica, entre altres)".

BASF acaba dient que "ofereix condicions per sobre del conveni, que són negociades amb els comitès d'empresa de cada centre de treball".
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: