1 de 10
ESPECTACLES

Rebullits Teatre porta «Mary Poppins» a l'Orfeó Reusenc

Els dies 17 i 18 de juny

L'Orfeó Reusenc | Orfeó Reusenc
per M.B., Reus, Catalunya | 13 de juny de 2022 a les 12:00 |
Rebullits Teatre presenta l'espectacle Mary Poppins a l'Orfeó Reusenc, a través de Bravium Teatre, els dies 17 i 18 de juny

A Mary Poppins s'explica la història d'una família de classe mitja-alta del Londres de principis del segle XX, que té problemes per trobar una mainadera capaç de fer-se càrrec dels seus fills. De forma inesperada en troben una que s'adapta a les seves necessitats, però aviat descobriran que la peculiar Mary Poppins és molt més que una mainadera i, gràcies a ella, les seves vides patiran un fabulós gir.

Aquesta proposta de Rebullits Teatre és una adaptació de la famosa pel·lícula de Disney Mary Poppins (1964) on hi trobareu uns veïns sorollosos, una estrambòtica tieta, unes minyones xerraires, uns pingüins cambrers, un pare enganxat al mòbil, una mare reivindicativa, uns nens inquiets, un amic amb diversos minijobs i per descomptat, una màgica mainadera.

Divendres 17 de juny, la representació serà a les 7 de la tarda; la de l'endemà, a les 8 del vespre. Les entrades tenen un preu de 8 euros per al públic general, i de 6 per als socis de Bravium o de l'Orfeó. Venda en línia aquí.
 

Cartell de la representació Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: